Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας, ξεκίνησε το 2007 όταν μετά από πορεία 19 ετών στην εταιρεία ΠΑΤΗΡΗΣ ο κ. Νίκος Πρίφτης έχοντας τη γνώση της αγοράς από μέσα και πείρα τόσων χρόνων αποφάσισε τη δημιουργία της Photodevices για τη παροχή αναλώσιμων και περιφερειακών υλικών στο τομέα του επαγγελματικού φωτισμού.

Είμαστε ένα μοναδικό κατάστημα που αναγνωρίζεται για την επιλογή, την αξία και την ευκολία. Συνεργαζόμαστε με ένα αξιόλογο αριθμό εταιρειών και ανθρώπων αξιόπιστων, πρωτοπόρων και καινοτόμων στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού. Είμαστε επαγγελματίες του χώρου που γνωρίζουμε πως να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες σας.

Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους προμηθευτές μας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και λογικές τιμές. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα εκεί για σας, για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ειδικές ανάγκες σας..

Ο εξοπλισμός που παρέχουμε καλύπτει Τηλεοπτικά και Φωτογραφικά Studio, Φωτογράφους, Εταιρείες Παραγωγής Ταινιών, Θέατρα, Κινηματογράφους, ΚέντραΔιασκεδάσεως, Εταιρείες Ενοικιάσεως Φωτιστικού Εξοπλισμού, κα. Διαθέτουμε λάμπες κορυφαίων κατασκευαστών OSRAM, G.E., SYLVANIA, PHILIPS, USHIO, Dr FISCHER, ΗΕΙΝΕ, κα, όπως επίσης θα βρείτε πλήρη γκάμα από Χρωματικές Ζελατίνες (αλλαγής χρώματος), Διορθωτικά Φίλτρα (αλλαγήςχρωματικής θερμοκρασίας) Ειδικά Φίλτρα (Διάχυσης, Πόλωσης, Καθρέπτες) των εταιρειών LEE, ROSCO και CHRIS JAMES.Τα προϊόντα μας μπορούν να παραδοθούν απευθείας στο χώρο σας από εμάς για όσους βρίσκονται εντός Αθηνών.

Για τους υπόλοιπούς μας πελάτες, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια μέθοδο παράδοσης και τα εμπορεύματα παραδίδονται μέσα σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες.

Το ωράριο του καταστήματος είναι: Δευτέρα - Τετάρτη: 09:00 μέχρι 15:30 Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 09:00 – 15:30 και 17:30 - 20:00 Σάββατο: 09:00 μέχρι 14:30

Για τη διευκόλυνση βέβαια κάποιων πελατών μας, μπορούμε να κλείνουμε ραντεβού εκτός ωραρίου καταστήματος και περισσότερο για πελάτες εκτός Αττικής που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν εμάς και τα προϊόντα μας.

Share it

Βρείτε μας στο Facebook

Επικοινωνία

Κλεισόβης 12
Πλατεία Κάνιγγος Αθήνα
+30 210 38 22 002


Ωράριο Λειτουργίας Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης

Search